|
|
|
|
#1 |
|
Stary karton
Sims Designer Płeć:
Miasto: Szczecin
92 566 razy
|
"Nie dom, historia."
![]() Przedstawiam wam rodzinę Żaża. Pokazałbym wam ich, jednak nigdy nie potrafili zebrać się w jednym miejscu by zrobić im porządne zdjęcie. Ta wielopokoleniowa rodzina mieszkała do niedawna w domu zwanym Concordia, który możecie obejrzeć tutaj. Rodzina rozrastała się, zmieniała i ewoluowała. Z czasem jej członkowie odchodzili w zaświaty, a na ich miejsce przychodzili nowi. Niekiedy nawet w liczbie mnogiej, a to za sprawą superpłodności jednego z krewnych. . . ![]() Martha i Samantha. Martha zawsze była wzorową uczennicą. Samantha wyrosła na dewiantkę. ![]() ![]() Uwielbiam chwile takie jak ta, gdy z dreszczem emocji rodzina powiększa się o nowego krewnego. W tle Rozi 223374, przybyła z przyszłości. Jak zwykle w akompaniamencie dziecięcej muzyki. Simy nie chcą zabijać się wzajemnie na niewielkiej przestrzeni zapadła decyzja o budowie nowego domu*. Tuż obok. ![]() ![]() ![]() Wiem jak wygląda ten komin w tle.. Wszyscy byli przywiązani do stylu i kolorystyki wnętrz (czytaj: tak bardzo spodobało mi się to co stworzyłem w poprzednim domu), iż uznano, że dobrym sposobem byłoby przeniesienie starego dom do tego nowego oraz powiększenie go. ![]() ![]() ![]() ![]() Nawet Rozi próbuje dostosować się do kolorystyki domu.. Tak powstał Oceanus. Dom, którego wnętrza to mieszanka wielu rozwiązań z Concordii, niekiedy żywcem przeniesione, jak chociażby ekscentryczne lustra w hallu. Tym razem wnętrza inspirowane były kolorami bursztynu oraz lazurowej wody. Co widać zresztą w każdym pomieszczeniu, gdzie kolory te przeplatają się ze sobą. ![]() ![]() ![]() "A on Ciebie nie." ![]() Z Panem Mikrofalą się nie udało. Próbuje więc z Ekspressem do kawy. ![]() Nie wiem kto to, chyba jakaś przybłęda. Zapewne umarła kilka pokoleń temu. ![]() ![]() ![]() Wielkość parceli: 30x40 Cena: 181070$ umeblowany, 93852$ nieumeblowany ![]() * Nie zawiera Rozi, wehikułu czasu oraz obrazów i rzeźb wykonanych przez simów. Ostatnio edytowane przez ae28402dk : 26.08.2010 o 18:36. |
|
|
| 15 użytkowników podziękowało ae28402dk za ten post: |